Mezun Öğrencilerle Söyleşi

Dalaman Meslek Yüksekokulu Dış Ticaret Programından mezun olan öğrencilerimiz Barış GÜZEL, Yunus Emre BIYIKLI ve Kader DENZİN’İN katılımları ile 17.02.2020 tarihinde mezun öğrenci söyleşisi düzenlenmiştir. Söyleşide mezun öğrencilerimiz tarafından DGS sınav süreci, lisans tamamlama programları, mezuniyet sonrası kariyer olanakları ve iş hayatındaki deneyimler hakkında bilgiler verilmiştir.Dalaman Meslek Yüksekokulu Dış Ticaret Programından mezun olan öğrencilerimiz Barış GÜZEL, Yunus Emre BIYIKLI ve Kader DENZİN’İN katılımları ile 17.02.2020 tarihinde mezun öğrenci söyleşisi düzenlenmiştir. Söyleşide mezun öğrencilerimiz tarafından DGS sınav süreci, lisans tamamlama programları, mezuniyet sonrası kariyer olanakları ve iş hayatındaki deneyimler hakkında bilgiler verilmiştir.

Son Güncelleme Tarihi : 18.02.2020 15:48

Son Etkinlikler